Themabloem 2010

/Themabloem 2010
Themabloem 2010 2018-08-13T16:18:36+00:00

Themabloem 2010 in Naaldwijk

Tijdens de jaarlijkse Nationale zomerbloemententoonstelling die in augustus 2010 voor de 25e keer werd gehouden in de Oude kerk in Naaldwijk is Celosia de centrale themabloem geweest. Er is een zo breed mogelijk sortiment aan Celosia getoond wat een kleurrijk en indrukwekkend geheel is geworden.

Deze website werd kort voor de zomerbloemententoonstelling gelanceerd en is hierna blijven bestaan. De korte film op deze site is op de tentoonstelling ook op een groot scherm vertoond. Daarnaast is er een pagina met foto’s van het sortiment van Celosia op deze site te zien, in navolging van een soortgelijke assortimentswand op de tentoonstelling. Die is te vinden door Productinfo in het topmenu aan te wijzen en vervolgens klikken naar de subpagina Sortiment.

Het aantal bezoekers aan de tentoonstelling was groot en de reacties waren overweldigend. De organisatie van de NZBT kan terugkijken op een zeer geslaagde jubileumtentoonstelling! En wij – van de deelnemende bedrijven – voelen ons zeer vereerd dat we de gelegenheid hebben gehad om met ons product Celosia als “Themabloem” de jubileumshow te mogen opsieren.

Proficiat aan allen (vooral de vrijwilligers) die de jubileum-NZBT tot een echt succes hebben gemaakt!

Naar de pagina Gebruikersinfo.